Spelbolag
Betyg
Spela
NU
bet365
William Hill
Ladbrokes
Betsson
Nordicbet
Redbet
Betsafe

premire

Premier League, fotbollens i särklass mest underhållande liga tycker nog väldigt många och kvalitén på spelet kan man inte ifrågasätta. Du hittar lag med spelare i absolut världsklass och tränare som är färgstarka och själva spelet är lite mer fysiskt än många andra ligor i världen. Denna liga påverkar människor långt utanför Englands gränser och stora stora grupper av fans finns i avlägsna delar av världen.

Premier League har sedan många år färgat livet för många och många tårar och jubel har florerat genom åren. Själva serien har funnits sedan 1992 men innan hette det First Division och då ska vi gå tillbaks till 1888 när den startades. Engelska fotbollen har alltså funnits inpräntad i folks sinnen sedan urminnes tider. Idag kan man spela på fotboll och även hitta betting bonusar som är mycket bra

Premier League höll faktiskt väldigt låg kvalité genom åren och ta till exempel 1970talet då engelsk ligafotboll var dålig och spelaflykt utomlands förekom men engelska landslaget hade genomslagskraft och vann betydande framgångar. Dåliga anläggningar med dåliga spelarlöner gjorde att det var riktigt dålig kvalité på fotbollen och man måste nämna ”the lads”, alltså huliganer som härjade mycket friskt på både matcher och utanför arenorna och det gjorde att fotbollen fick en ful stämpel.

Detta medförde ganska logiskt att folk gick inte på matcher och intäkter uteblev till följd av detta. I och med den mycket kontroversiella men mest tragiskt läskiga och hemska händelsen på Heyselstadion 1985 bannlystes engelsk fotboll från europeiskt spel och First Division var långt efter andra ligor som Serie A och La Liga med flera.

Sedan kom 1990 och framgångar för det engelska landslaget och gick till semi-final i VM, UEFA hävde förbudet och säkerheten uppgraderades kraftigt. Sittplatser blev fler och andra saker togs itu med så det blev mycket bättre. Idag drivs Premier League som ett aktiebolag av alla 20 klubbar som spelar i ligan och under säsongen som varar från augusti till maj spelar varje klubb 2 matcher mot de andra.

En gång på hemmaplan och en gång på bortaplan och blir sammanlagt 38 matcher så det finns gott om matcher att spela på och många chanser att heja på sitt lag framför Tvn med sina kompisar, eller kanske rent av på plats för det är en otrolig upplevelse att vara med om live så varmt rekommenderat.