Nyheter

De bästa hockeyspelarna genom tiderna

Posted on Categories Uncategorized

Många hockeyspelare har kallats de bästa genom tiderna, men få har verkligen uppvisat sådana kvalitéer att de faktiskt skulle kunna anses vara bland de bästa genom tiderna. Vi listar fyra som faktiskt har dessa kvalitéer.

Wayne Gretzky

“The Great One” är måttstocken där alla andra toppspelare jämförs, som satte rekord som aldrig förr. Med över 60 rekord, 4 Stanley Cup-pokaler och närapå 20 troféer rankas han som den bästa spelaren genom tiderna. Han är den enda spelare i hela NHL som fått sitt tröjnummer, 99, pensionerat av alla lag i ligan, till skillnad från normen att enbart laget som spelaren dragit sig tillbaka från pensionerar tröjnumret.

Mario Lemieux

“Super Mario” anses av många ha varit likvärdig i skicklighet med Gretzky, men pga skador och sjukdomsproblem (Lemieux diagnostiserades med cancer 1993, men lyckades bli botad) blev han tvungen att stå över många matcher. Han spelade aldrig en full säsong i NHL och missade många rekordförsök pga detta och kunde därav aldrig riktigt nå upp till Gretzkys statistik. Hade han spelat alla sina matcher hade han med stor sannolikhet kunnat slå även Gretzkys statistik.

Gordie Howe

“Mr. Hockey” var den största rekordhållaren innan Gretzky satte igång. Då han var bra på alla områden inom hockeyn och knappt hade svagheter var det han som satte standarden under matcherna han spelade och definierade vilket tempo motståndarna var tvungna att hålla för att hänga med. Hans fysiska spel gav också upphov till “Gordie Howe Hattricken” som innebar att en spelare gjorde ett mål, en assist och hamnade i ett slagsmål i samma match.

Jaques Plante

Plante är en av hockeyvärldens genom tiderna högst rankade målvakter, av goda anledningar. Inte bara satte han mängder med rekord under sin karriär, men han definierade, förändrade och satte standarden över hockey i stort. Det var han som var förste målvakt till att börja bära skyddande mask under matcherna, men även ändrade han målvakters generella beteenden kring hur de lämnade målgården för att ta kontroll över pucken och markera icing genom att höja handen.

Betta på golf

Posted on Categories Sports betting nyheterTags ,

Det sägs att golf är en av de tidigaste sporterna som har utövats. Sporten har många år bakom sig vilket har gynnat populariteten. Golf är en av de största sporterna i världen med en stor åskådarskara.

I Sverige har betting på golf blivit väldigt populärt de senaste åren. Detta beror dels på svenskars golfintresse och dels på att betting inom sport blivit mycket vanligare.

Betta live och mycket

Betta på Live Odds innebär att man satsar på en rad olika saker under tiden som en tävling pågår. Man kan exempelvis satsa på en spelare gör par på hålet, gör en bogey eller om spelaren träffar green på andra slaget. På detta sätter kan man försöka pricka in rätt resultat på en mängd olika sätt.

Odds innebär att man spelar på ett golfevenemang som inträffar längre fram i tiden alltså inte live just nu. Oddsen sätts ganska tidigt medan Live Odds kan ändras hela tiden beroende hur det går i spelet.

De största tävlingar att betta på inom golf är de fyra Majors. The Master, US Open, British Open och PGA Championship. I dessa tävlingarna är det vanligast att betta på den man tror vinner tävlingen.

Om man vill börja betta på golf så ska man välja en sajt som erbjuder detta.

Det är bra att jämföra de olika sajterna som erbjuder golfbetting för att se vem som exempelvis erbjuder de bästa bonusarna. När man bestämt sig för vilken sajt man ska spela på så måste man registrera ett konto på sajten.

Sedan får man göra en första insättning så att man kan komma igång med sitt bettande på sporten.

Dags för Fotbolls VM

Posted on Categories Uncategorized

Med mindre än en månad kvar till VM så stiger temperaturen. Landslagen har samlats för inledande läger och trupperna börjar finjusteras. Brasislien och Tyskland står för favoritskapet, medan värdlandet Ryssland inte tippas nå så långt i denna turnering.

Hur det än går så kan vi vara säkra på en sak. Intresset är skyhögt och det kommer finnas mängder av spelbara objekt. Lycka till!

Livebetting

Posted on Categories Uncategorized

Livebetting är en möjlighet för dig som spelare att kunna spela på en match i din mobil eller på din dator medan den pågår. Det finns en uppsjö utav livebettingsiter ute på nätet och vilken man väljer är egentligen en smaksak för dig som spelar. Det är inte någon större skillnad på dem men olika siter har olika ligor och spelar du på ligor som ligger lägre eller är ovanliga finns det alla anledning att botanisera i utbudet.

Så hur går det till då man livebettar på en match man befinner sig på då? Det är inte svårare än att spela hemma i soffan. Du använder dig utav en av alla bettingsiter som finns. Bestäm dig för en av dem och gå på matchen. Nu kan du välja att spela på mängder av olika saker: vem eller vilket lag gör nästa mål? Vem gör nästa inkast? Hur många hörnor kommer det totalt bli i matchen? Samtidigt som du följer spelet på läktaren och ser hur det utvecklar sig så gör du dina insatser och val i mobilen.

Fördelen med livebetting kontra att spela på matcher i förväg är att du kan följa utvecklingen på plats och på så sätt lägga en egen strategi för hur du vill spela. En annan fördel – då det kommer till att spela på en match på plats – är att du slipper en eventuell fördröjning som uppstår då man ser en TV-sänd match. Ditt spel blir därför mer pricksäkert.

Svårare än så är det inte! Livebetting är en stor företeelse som spridit sig snabbt. Välkommen in i matchen och lycka till.