Spelbolag
Betyg
Spela
NU
bet365
William Hill
Ladbrokes
Betsson
Nordicbet
Redbet
Betsafe

laliga

La Liga grundades 1929 i Spanien och är en av världens bästa ligor och den professionella fotbollsligan i Spanien. Indelad i olika divisioner varav Primera Division är den högsta, Secunda den näst högsta. La Liga Primera består av 20 olika lag där de 2 mest kända är Barcelona och Real Madrid. Enligt UEFA är La Liga världens bästa liga och framför Premier League men därom tvista de lärde, många anser att den är världens näst bästa men det är upp till var och en. Detta är helt klart en av de mest populära ligorna att spela på och satsa pengar gällande matcher och målgörare och annat. Otroligt kul matcher och många bra spelare borgar för att du kan satsa bra och smart och vinna bra.

Real Madrid är den främsta klubben med 32 ligatitlar och tätt följt av Barcelona med sina 21 och Real, Barca och Atletic Bilbao har aldrig degraderats från högsta ligan. Topplagen är Real, Barca, Atletico Madrid, Sevilla FC Villereal CF, Valencia CF med flera så det finns många matcher att spela på. Att kolla på spansk fotboll är underhållande och fartfyllt och spännande och då särskilt när El Clasico spelas mellan Real Madrid och Barcelona för då kan vi lova att det går fort, bländande spel och vackra mål men även otrolig stämning på läktarna där mer än hundra tusentals människor samlas och sjunger. Båda städernas alla pubar och hem fylls av fotboll för detta är som en religion i Spanien och nästan heligt. Kolla in sajten www.bonusodds.nu för lite action.

De 3 sista lagen flyttas ner till Segunda Division och de 3 första lagen är direkt-kvalificerade och det fjärde kvalar till Champions League medans 5e, 6e samt 7e är kvalificerade för UEFA Europa League. Spansk fotboll har en lång historia och många bra spelare som spelat genom åren och många legendarer har fostrats här. Den första klubben som vunnit ligan var Barcelona 1930 och Real Madrid vann först år 1932. Athletic Bilbao vann 4 gånger under 30-talet och då 30,32,34,36 och sedermera är ju dessa lag väl rotade i spanska människors sinnen.

Nu på senare tid är dominansen Real Madrid och Barcelona och Atletico Madrid ganska stor och spänningen kan vara lite lägre om man kikar på de som ligger lite längre ner i tabellen. Ronaldo och Messi och andra stjärnor bjuder upp till dans och bravur så vill du se bra fotboll och fantastiska spelare ska du verkligen satsa en slant och kolla på matcherna. Detta är inte något som går av för hackor och många riktigt bra matcher utlovas så du kommer inte bli besviken. Att spela på dessa matcher är mycket kul och kan generera mycket pengar eftersom det är såpass målrika matcher att man inte kan riktigt förutse hur många så då finns chansen att helt enkelt vinna stort.