Spelbolag
Betyg
Spela
NU
bet365
William Hill
Ladbrokes
Betsson
Nordicbet
Redbet
Betsafe

Allsvenskan

Allsvenskan är Sveriges absolut högsta division där man finner lag som Malmö FF, AIK, IFK Göteborg och IF Elfsborg. Allsvenskan ersatte det svenska mästerskapet i fotboll under 1942 och har varit igång ända sedan dess. Först året, alltså 1943 när Allsvenskan drogs igång lyckades GAIS kamma hem SM-guldet. Idag består Allsvenskan av 16 lag varav de två sista lagen åker ner till Superettan när serien är slutspelad och det tredje sista laget får kvala mot laget som blir trea i Superettan.

Allsvenskan ses kanske inte som den bästa ligan i världen direkt, om ni förstår vad vi menar. Ofta brukar de bästa spelarna ganska snabbt bli sålda och åka iväg på proffsäventyr. Detta leder som ni förstår till att Allsvenskan inte håller samma höga klass som till exempel La Liga och Premier League. Dock så måste det sägas att Allsvenskan är Sveriges absolut högsta division och det finns det ett ganska stort intresse för Allsvenskan i Sverige, speciellt när det kommer till storklubbar som AIK, Malmö FF och IFK Göteborg.

Spelbolagen känner till att vi Svenskar gillar våra fotbollslag och även tycker om att spela. Vi alla känner till att Svenska Spel har erbjudit spel som Stryktipset, Europatipset, Måltipset och Oddset under många år men nu ser man en tydlig trend där fler och fler väljer att börja spela på nätet. Vi tycker faktiskt detta är en mycket positiv trend och vi uppmanar folk att söka sig till nätet istället för att spela hos Svenska Spel som ger dig så mycket sämre förutsättningar.

Alla spelbolag du finner på nätet erbjuder spel på svensk fotboll. Ofta även långt ner i divisionerna. Du kan utan problem spela på Division 2 i svensk fotboll. Vi tycker detta är väldigt intressant och det betyder mer eller mindre att du kan spela på ditt lag om du är uppvuxen med ett fotbollslag från din kommun. Men självklart finns det mest alternativ om du väljer att spela på Allsvenskan. Du kan bland annat spela live betting, vilket betyder att du kan placera vad fram tills att domaren blåser av matchen. Men förutom det kan du även spela mycket roliga spel som till exempel vilken spelare som gör första målet eller vilket lag som får matchens första hörna.

Om du känner för att börja spela på svensk fotboll kan vi rekommendera att du tar dig en titt lite längre upp på sidan där vi har listat flera mycket bra spelbolag som vet precis vad som krävs för att du skall bli tillfredsställd som kund. Dessutom erbjuder alla bolagen en mycket trevlig välkomstbonus som du kan få ta del av.